Nicoleta Luciu a luat o hotărâre după ce a văzut filmuleţul incendiar cu soţul ei

Nicoleta Luciu nu a fost impresionată de imaginile în care soţul ei pare s-o lovească pe cea despre care se spune că i-ar fi amantă. Incidentul, petrecut pe un iaht, în Dubrovnik, a fost surprins de paparazzi. Cu toate acestea Zsolt Csergo spune că nu a bătut niciodată pe nimeni şi că nu are o relaţie cu Kinga.

RomaniaTV.net
10 oct. 2012, 20:23
Nicoleta Luciu a luat o hotărâre după ce a văzut filmuleţul incendiar cu soţul ei

Nicoleta Luciu nu a fost impresionată de imaginile în care soţul ei pare s-o lovească pe cea despre care se spune că i-ar fi amantă. Chiar dacă în urmă cu doar câteva zile Nicoleta Luciu declara că infidelitatea partenerului ar fi un motiv de divorţ, acum vedeta şi-a schimbat părerea. „Am construit o familie bazată pe dragoste şi respect şi nici un fotograf nu ne va distruge relaţia. Suntem o familie şi aşa vom rămâne”, a declarat Nicoleta Luciu pentru Click.

Cu toatea stea, Lucia a apărut miercuri în faţa camerelor supărată şi vizibil obosită. VEZI IMAGINILE CU LUCIU.

Marţi seara, în presă a apărut un film despre care se spune că ar fi dovada infidelităţii lui Zsolt Csergo. Potrivit presei soţul Nicoletei se afla pe un yacht ancorat într-un port, din Croaţia în compania unei femei de origine maghiară, pe numele Kinga Sebestyen.

Nicoleta Luciu a mers, miercuri, în vizită la naşii de cununie pentru a primi un sfat după scandalul izbucnit în presă. Frumoasa brunetă părea profund afectată de cele întâmplate, cu ochii înlăcrimaţi şi cearcăne adânci.

Vezi primele imagini cu Nicoleta Luciu după zvonurile privind infidelitatea soţului. Contactată de cei de la Cancan, Kinga a negat orice legătură amoroasă cu Zsolt Csergo.

Zsolt Csergo spune că nu a bătut niciodată pe nimeni şi că între el şi Kinga nu este o relaţie de amor.