Nicoleta Luciu a ajuns la spital, după ce a fost la un pas să-şi spargă silicoanele

Implanturile cu silicon pentru mărirea sânilor implică avantaje, dar şi dezavantaje. Cele care apelează la această metodă pentru modelarea bustului trebuie să fie foarte atente, deoarece orice leziune ar putea avea consecinţe grave. Iar Nicoleta Luciu chiar a ajuns la urgenţă din cauza unui incident.

14 mart. 2013, 08:41
Nicoleta Luciu a ajuns la spital, după ce a fost la un pas să-şi spargă silicoanele

Nicoleta Luciu a ajuns la urgenţă după ce s-a lovit la sâni în timp ce schia. Vedeta a tras o sperietură zdravănă şi, deoarece avea dureri mari, a plecat rapid la spital, de teamă că implanturile de silicon s-ar fi putut fisura în urma loviturii. Incidentul s-a petrecut iarna trecută.

Au pornit tot felul de poveşti cum că m-am operat din nou, că mi-am pus alte silicoane. Nu e aşa. Am căzut la schi, am aterizat pe unul dintre sâni şi m-a durut rău. Am simţit o durere bruscă şi scurtă, apoi s-a intensificat şi nu a mai cedat„, a povestit Nicoleta, la CanCan TV, precizând că pentru siguranţă a mers la un consult la medicul care i-a făcut operaţia de mărire a sânilor.

CITEŞTE ŞI: Cum s-a transformat Nicoleta Luciu de când a câştigat Miss România, în 1999 GALERIE FOTO

Nicoleta Luciu a decis să-şi pună implanturi cu silicon după naşterea tripleţilor, iar operaţia a costat-o 6.000 de euro.