Nicki Minaj, în juriul emisiunii „American Idol”

Cântăreaţa de muzică rap Nicki Minaj şi artistul country Keith Urban vor face parte din juriul emisiunii-concurs "American Idol" a postului de televiziune Fox.

RomaniaTV.net
17 sept. 2012, 12:18
Nicki Minaj, în juriul emisiunii „American Idol”

Cei doi artişti se alătură astfel celorlalţi doi membri ai juriului: Mariah Carey, care a înlocuit-o pe Jennifer Lopez, şi Randy Jackson, jurat încă de la primul sezon al show-ului „American Idol„.

Comunicatul prin care s-a anunţat componenţa noului juriu a fost dat publicităţii de reprezentanţii postului de televiziune Fox cu doar câteva ore înainte de primele audiţii pentru cel de-al 12-lea sezon al emisiunii, care au loc în aceste zile la New York.

„Sunt încântat de juriul din acest an”, a declarat Mike Darnell, directorul departamentului de programe al postului Fox, care o consideră pe Nicki Minaj „un fascinant fenomen internaţional” şi pe Keith Urban „unul dintre cele mai mari staruri ale muzicii country”.

Jennifer Lopez şi rockerul Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, au anunţat în luna iulie că părăsesc juriul acestei emisiuni de televiziune, aflată într-o vizibilă pierdere de viteză în comparaţie cu marea ei rivală, emisiunea „The Voice”, produsă şi difuzată de postul NBC.