Niciuna dintre cererile de graţiere ale lui Gigi Becali nu îndeplineşte condiţiile legale

Administraţia Prezindenţială a informat că niciuna dintre cererile de graţiere ale lui Gigi Becali nu îndeplineşte condiţiile legale.

15 sept. 2013, 06:25
Niciuna dintre cererile de graţiere ale lui Gigi Becali nu îndeplineşte condiţiile legale

Administraţia Prezidenţială a informat că niciuna dintre cererile depuse în vederea graţierii lui Gigi Becali nu îndeplineşte condiţiile impuse de lege.

Una dintre cererile depuse este cea semnată de călugării de la Muntele Athos. Aceasta nu poate fi luată în calcul, deoarece, potrivit legii, cererile de graţiere trebuie să vină din partea lui Gigi Becali, din partea unui avocat sau să fie semnată de o rudă a deţinutului. Pe de altă parte, săptămâna trecută, mama lui Gigi Becali a mers la Palatul Cotroceni şi a depus o cerere de graţiere la Preşedinţie, cerere care trebuia însoţită de cazierul judiciar şi de motivarea instanţei, motivare care nici până în acest moment nu a fost emisă.

România TV a aflat în exclusivitate că mama omului de afaceri a depus o cerere de graţiere la Preşedinţie, după toate încercările eşuate ale fiului său de a ieşi din închisoare.

Latifundiarul, profund marcat de tragedia sinistraţilor din judeţul Galaţi, doreşte să meargă acolo şi să îi ajute. El s-a oferit să refacă albia râului care a ieşit din matcă, precum şi casele distruse de viitură.

Cerea de graţiere a lui Becali a fost depusă de acum o săptămână de mama sa la Preşedinţia României. Potrivit România TV, cererea a fost semnată şi de 140 de călugări de la Muntele Athos.

Citeşte şi Becali, SCRISOARE pentru sinistraţi. Cum vrea latifundiarul din Pipera să ajungă VOLUNTAR la INUNDAŢII VIDEO