Nici prin cap nu-ţi trece: În ce loc sigur poate fi ascunsă o ARMĂ ÎNCĂRCATĂ

Poliţiştii americani au făcut o decoperire mai puţin obişnuită, după ce au percheziţionat maşina unei femei suspectată de posesie de droguri. 

RomaniaTV.net
10 iul. 2013, 18:51

Christie Dawn Harris, o americancă de 28 de ani, a fost oprită de poliţişti în timp ce mergea pe şosea cu maşina. Femeia li se păruse suspectă oamenilor legii care i-au percheziţionat imediat maşina. Ei au găsit o armă, muniţie, o pungă cu methadonă în stare de cristale, precum şi Paraphernalia.

Femeia a fost dusă la Poliţie, unde a fost percheziţionată şi corporal, după ce un câine antrenat pentru detrecţia drogurilor „a mirosit-o”.

O femeie-gardian a pus-o să se dezbrace inclusiv de lenjeria intimă. Harris a refuzat, spunând că este la ciclu. Nu a convins-o însă pe femeia-gardian, care a obligat-o să dea jos toată îmbrăcămintea de pe ea. Între picioare se vedea un obiect de lemn şi metal strălucitor ieşind chiar din vaginul lui Harris.

Când femeia-gardian a tras de bucata respectivă, a scos din vaginul suspectei un revolver de calibru 22 încărcat cu trei gloanţe. Când a aşezat-o pe Harris cu faţa la perete, gardianul închisorii a constat că femeia mai avea ceva şi între fese. Era o pungă cu methadonă sub formă de cristale, scrie Huffington Post.

Femeia a pledat „vinovată” şi a fost condamnată la 25 de ani de închisoare pentru posesie de droguri cu intenţia de a fi distribuite, posesie de armă şi contrabandă cu droguri în închisoare.