NexPhone: dispozitivul All in one – smartphone, tabletă şi laptop – VEZI VIDEO

Telefoanele de tip smartphone devin mai puternice de la an la an. Dispozitivele din zilele noastre sunt destul de performante și pot efectua majoritatea sarcinilor necesare din viața de zi cu zi. Lăsând la o parte jucătorii împătimiți, majoritatea smartphone-urilor ajută la navigarea pe internet a publicului larg, la verificarea e-mail-urilor și la editarea sau redactarea documentelor scrise.

RomaniaTV.net
18 sept. 2012, 14:55

Pentru cineva care posedă un telefon de ultimă generație și dorește să efectueze sarcini atât de pe un PC sau laptop, având un număr mai mare de dispozitive, este într-adevăr destul de costisitor și inutil.

Conceptul NexPhone speră să remedieze această situație prin construirea unui gadget care va cuprinde toate aceste device-uri. Astfel, NexPhone permite conectarea acestuia la o tabletă, laptop, dock, sau chiar PC. Cum ? Urmăriți în filmulețul  postat mai jos.

Gadgetul-ul este momentan doar un concept care este în căutare de fonduri de la site-ul de finanțări IndieGoGo, dar putem spune cu siguranță că nu este prima companie care a venit cu o astfel de idee. Padfone-ul companiei Asus a oferit soluții similare, dar chiar și așa, NexPhone țintește un pachet mai complet față de ASUS, cu tastatură și trackpad integrate. Pentru mai multe detalii despre această nouă provocare, puteți oricând accesa pagina celor de la IndieGoGo.

Citește și Procesoarele Intel vor avea funcție de recunoaștere cognitivă pe Likeit.ro