Nepoata primarului din Tomeşti, RĂPITĂ. Sora tinerei a primit un SMS de la răpitor

O tânără în vârstă de 25 de ani a fost răpită dintr-un cartier din Iaşi de un individ care a ameninţat-o cu un cuţit. Fata se numeşte Andreea Besleaga şi este nepoata primarului din localitatea ieşeană Tomeşti.

16 sept. 2013, 14:09
Nepoata primarului din Tomeşti, RĂPITĂ. Sora tinerei a primit un SMS de la răpitor

Andreea Besleaga, nepoata primarului din localitatea Tomeşti, Ştefan Timofte, a fost răpită de un individ rămas încă neidentificat, care a ameninţat-o cu un cuţit. Iniţial, persoana care a dat alarma la 112 a spus că fata a fost luată din interiorul farmaciei unde lucra, însă ancheta la faţa locului a arătat că aceasta nu a ajuns astăzi la locul de munca, scrie bzi.ro.

Anchetatorii cred că tânără a fost luată din drumul spre serviciu. Mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la locuinţa tinerei pentru a lua amprente şi a încerca să găsească indicii. 

„Am fost sesizaţi că o tânără este ţinută ostatecă de o persoană necunoscută. Se iau în considerare toate variantele şi cercetăm acest caz”, a declarat Alexandru Chelaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi.

El a precizat că nu se cunoaşte, deocamdată, locaţia unde este ţinută tânăra.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că tânăra s-ar fi prezentat, luni dimineaţă, la farmacia unde lucrează, din zona Podu-Roş a municipiului Iaşi, însă şefii acesteia i-ar fi transmis că trebuie să meargă la o altă unitate, din cartierul Frumoasa. Dispariţia tinerei a fost semnalată pe drumul dintre două farmacii.

Sora tinerei susţine că răpitorul i-ar fi trimis un SMS, prin care solicita suma de 25.000 de lei, în schimbul eliberării acesteia.

Toţi poliţiştii au fost scoşi pe teren şi organizează filtre, în vederea identificării fetei, dar şi a răpitorului.