Nelu Ploieşteanu, diagnosticat cu bronhopneumonie. Vezi primele declaraţii de pe patul de spital

Nelu Ploieşteanu a făcut primele declaraţii de pe patul de spital, în exlusivitate la România TV. Artistul a fost diagnosticat cu bronhopneumonie şi va mai rămâne internat mai multe zile. El a vorbit şi despre Sergiu Nicolaescu, pe care l-a cunoscut şi apreciat.

08 ian. 2013, 11:23
Nelu Ploieşteanu, diagnosticat cu bronhopneumonie. Vezi primele declaraţii de pe patul de spital

După ce a ajuns, luni seară, la spital cu temperatură şi frisoane, Nelu Ploieşteanu a fost diagnisticat cu bronhopneumonie, motiv pentru care va mai rămâne internat. „Voi mai rămâne internat două-trei zile. Medicii mi-au făcut toate analizele posibile. Am ieşit transpirat afară şi am cântat în Piaţa Constituţiei în frig”, a spus Nelu Ploieşteanu.

Deşi nu se află într-o condiţie prea bună, cântăreţul nu a ezitat să vorbească şi despre Sergiu Nicolaescu, de care îşi aminteşte cu plăcere. „Ce pot să spun despre omul ăsta care, ca toţi alţii, era un colos de modestie. Cu ei nu trebuie nu să dai mâna, ci întâi să le cazi în genunchi şi pe urmă să îi saluţi”, a mai spus artistul.

„Orice s-ar spune despre Sergiu Nicolaescu este zero. Când respecţi un artist trebuie să-i respecţi numele, ce a făcut pentru ţara asta. Iar despre viaţa lui particulară .. poate să se fi culcat şi cu ţigănci şi cu vagaboande şi cu cine vrea el, e problema lui”, a mai spus Nelu Ploieşteanu.

Artistul, în vârstă de 72 de ani, a ajuns la spital luni, în jurul orei 19.15, acuzând probleme respiratorii.

Nelu Ploieşteanu a participat duminică, alături de alţi artişti, la o petrecere organizată în Capitală de omul de afaceri Ion Antonescu, care şi-a sărbătorit onomastica.

După acest eveniment a ajuns la spital, duminică seara, şi actorul Mircea Albulescu. Aceasta a leşinat pe stradă, în zona Academiei de Studii Economice, şi a fost transportat la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat luni.