Nelu Dumitrescu, de la IRIS: Lui Cristi Minculescu nu-i mai pasă deloc de muzică

Nelu Dumitrescu, liderul formaţiei IRIS, a declarat pentru România TV că solistul Cristi Minculescu se retrage din trupă întrucât nu mai vrea să continue şi nu îi mai pasă de muzică. El va fi înlocuit de Toni Şeicărescu.

RomaniaTV.net
28 aug. 2012, 09:48
Nelu Dumitrescu, de la IRIS: Lui Cristi Minculescu nu-i mai pasă deloc de muzică

Bateristul Nelu Dumitrescu a declarat, marţi, că decizia lui Cristi Minculescu de a părăsi trupa i-a uimit pe toţi membrii formaţiei şi a reamintit că solistul a mai plecat de două ori din trupă.

„Am rămas toţi surprinşi. Îl cunosc pe Cristi (Minculescu, n.r.) de ani de zile. Ne-a chemat într-o zi şi ne-a spus că nu mai vrea să cânte„, a declarat Nelu Dumitrescu. „A spus că în ţara asta nu se poate cânta aşa, că el are nevoie de bani mulţi şi că nu e mulţumit de ce câştigă„, a spus bateristul.

„Nu îl mai interesează să mai cânte, a obosit, nu are niciun sens să îl influenţăm, nu are niciun rost. Îmi pare rău, pentru că a mai plecat o dată, în 1990, după Revoluţie, crezând că poate să cânte afară, dar nu a reuşit şi l-am primit înapoi”, spune Nelu Dumitrescu.

Liderul formaţiei IRIS a declarat la România TV că ştia de această decizie de acum trei săptămâni. „El este alt om, nu mai are chef, nu mai doreşte„, a mai spus Nelu Dumitrescu, care a precizat că trupa IRIS va merge mai departe, „cum a mers şi altădată, indiferent de cine a cântat, cum a fost Dan Bittman în anii 80”.

„Singura variantă, şi îmi vine să îl strâng de gât, este că pare că nu-i mai pasă deloc de muzică, nu mi-a spus de ce”, a menţionat Dumitrescu.

Minculescu va fi înlocuit de Toni Şeicărescu. „L-am ales pentru că este un fan IRIS, de mult şi-a dorit să cânte la noi în trupă, are o voce extraordinară”, a precizat Nelu Dumitrescu.

Înregistrările la un nou single IRIS vor începe pe 3 septembrie, iar în 2013 vor scoate un nou album.