Nebunia zilei de 12/12/12: Bebeluşi aduşi pe lume prin cezariană, pentru a avea noroc în viaţă

Multe culturi cred că un bebeluş născut pe 12/12/12 va avea o viaţă prosperă, aşa că nu este o surpriză că numărul cezarianelor a crescut miercuri vertiginos, în anumite zone ale lumii.

RomaniaTV.net
12 dec. 2012, 17:24
Nebunia zilei de 12/12/12: Bebeluşi aduşi pe lume prin cezariană, pentru a avea noroc în viaţă

Spitalele din India şi Indonezia au fost printre cele care au primi foarte multe cereri de cezariană, pentru ca bebeluşii să fie aduşi pe lume fix pe 12 decembrie 2012.

Numerologii şi astrologii spun că bebeluşii născuţi în această zi specială vor moşteni calităţii planetei Jupiter, simbolul prosperităţii.

Este o dată care apare o dată pe secol, iar viitorii părinţi nu au vrut să piardă această şansă. Următoarea dată când vom avea o dată repetitivă va fi abia pe 1 ianuarie 2101, adică 01/01/01.

Un spital din Surabaya, Indonezia, a adus pe lume miercuri 13 bebeluşi, iar alt spital din Jakarta, a ajutat la naşterea a 12 bebeluşi prin cezariană.

Doctorii au avertizat însă că cezariana este periculoasă şi nu merită doar de dragul unei date istorice.

Numerologul indian Swetta Jumaani a declarat pentru CNN că 12 este considerat un număr „3”, întrucât cele două cifre adunate dau numărul 3. Ea a explicat că numărul 3 este unul bun întrucât corespunde celei mai mari planete, Jupiter, dar şi bogăţiei.  „Dacă ai o afacere, cumperi sau vinzi ceva, astăzi este o zi perfectă pentru investiţii”, a spus Jumaani.