Naşu’ şi Mitică, înjuraţi pe stadioane. Dragomir: E incitare la violenţă şi exterminare!

Iubitorii fotbalului nu-i mai suportă pe şefii Ligii Profesioniste şi nici pe cei ai Federaţiei Române de Fotbal, pe care îi contestă cu fiecare ocazie. Decizia lui Dumitru Dragomir de a interzice accesul pe stadioane, cu pagina-manifest din ziarul ProSport, a încins şi mai tare spiritele. Dragomir a făcut o adevarată criză de nervi în direct, la România TV: "Vor să ne extermine! Nici pe timpul naziştilor n-a fost aşa ceva!"

RomaniaTV.net
04 mart. 2012, 09:31
Naşu’ şi Mitică, înjuraţi pe stadioane. Dragomir: E incitare la violenţă şi exterminare!

La toate partidele disputate până acum în etapa a 19-a a Ligii 1, suporterii i-au contestat pe Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu. Iubitorii fotbalului i-au cerut lui Dragomir să plece din fruntea fotbalului românesc şi să îl ia cu el şi pe Mircea Sandu.

Acum, suporterii îl acuză pe Dragomir că este un comunist pentru că a interzis pagina manifest a ziarului Prosport.

Conform jurnaliştilor de la Prosport,  suporterilor care au venit la meciul Rapid – Universitatea Cluj li s-a interzis să intre în stadion cu ediţia de sâmbătă a ziarului, care conţine un manifest impotriva lui Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu.

În replică, preşedintele LPF a spus că instituţia pe care o conduce nu a solicitat organizatorilor partidei să confişte ziarul Prosport, deşi potrivit legii, ar fi avut tot dreptul.

În direct, la România TV, Dragomir s-a enervat de-a dreptul şi i-a acuzat pe cei de la Prosport că îi doresc moartea, motiv pentru care îi va da în judecată.

M-a deranjat că nici pe timpul naziştilor nu a existat vreo fiţuică care să facă aşa ceva. Este inadminsibil ca un ziar să incite la violenţă şi la exterminare. Ce paragraf din România dă voie să inciţi la violenţă şi la exterminare? Dacă voiau să ne dea jos, trebuia să spună „să fie schimbaţi”, nu „Jos!”. Ei vor moartea noastră, vor să ne extermine! Nici pe timpul naziştilor n-a fost aşa ceva! Jos înseamnă când eşti mort! La stadion ai voie cu bannere „Hai Rapid, Hai Steaua, Hai Dinamo!” Dar ei vor să mă omoare! E incitare la violenţă! Daca vrei schimbarea mea, nu strici spectacolul sportiv. Faci o cerere la primărie şi iei autorizaţie de protest. Nu trebuie să inciţi la exterminarea mea!„, a acuzat Dumitru Dragomir.

În ediţia de sâmbătă a cotidianului Prosport, a fost publicată o pagină manifest împotriva conducerii FRF şi LPF. Cititorii au fost îndemnaţi de semnatarii articolului să afişeze acest material la toate meciurile de fotbal din acest weekend.