Năstase nu vrea funcţii: Citând din Vanghelie, Adrian Năstase e deja instituţie. Vezi ce PLANURI are

Fostul premier Adrian Năstase a confirmat miercuri că va participa la Congresul PSD de la sfârşitul acestei săptămâni, precizând că va fi prezent în calitate de invitat, dar şi ca fost preşedinte al partidului. Năstase a mai spus că nu vrea nicio funcţie. "Ca să-l citez pe Vanghelie: Adrian Năstase e deja o instituţie", a spus glumind fostul premier.

RomaniaTV.net
17 apr. 2013, 21:40
Năstase nu vrea funcţii: Citând din Vanghelie, Adrian Năstase e deja instituţie. Vezi ce PLANURI are

Nu am nevoie, nu-mi doresc şi nu urmăresc funcţii sau intrări în tot felul de instituţii. NU mai am nevoie de aşa ceva. Cred că este suficient să spuneţi Adrian Năstase. Şi ca să-l citez pe Marian Vanghelie, Adrian Năstase este deja o instituţie„, a spus fostul premier râzând.

Întrebat dacă va participa la Congresul PSD, Năstase a răspuns că va merge în calitate de invitat.

„În baza hotărârii instanţei, nu mai pot fi membru de partid şi merg în calitate de fost preşedinte al partidului, merg în calitate de … Adrian Năstase’, a declarat el, la Antena 3.

Întrebat în legătură cu planurile sale de viitor, Năstase a spus că va juca tenis, ceea ce n-a mai făcut de ani buni, dar se va consacra şi studiilor universitare, doctrinare şi ideologice.

„În primul rând, după 20 de ani am început să joc tenis. Timp de 20 de ani nu am făcut sport, mergeam de dimineaţă la birou şi stăteam până seara târziu. Probabil că o să fac un lucru pe care nu l-am făcut de-a lungul anilor: o să invit diverşi jurnalişti să bem cafea împreună. (…) Voi lucra mai mult la Fundaţia Titulescu, voi lucra mai mult la Institutul Social Democrat „Ovidiu Şincai” pe chestiuni de doctrine şi ideologii şi, în fine, voi merge la Universitate unde voi ţine cursuri şi în altă parte unde voi ţine nişte cursuri de masterat. Am două cărţi pe care le voi lansa în perioada următoare. Niciodată în viaţă nu m-am plictisit, am multe proiecte”, a adăugat fostul premier.