Nadia Comăneci, printre marile iubiri ale lui Ştefan Bănică

Ştefan Bănică Jr. a avut o relaţie amoroasă cu Nadia Comăneci. Un apropiat al gimnastei susţine că aceasta a rămas chiar şi însărcinată cu artistul.

12 ian. 2013, 08:39
Nadia Comăneci, printre marile iubiri ale lui Ştefan Bănică

Povestea de dragoste dintre Nadia Comăneci şi Ştefan Bănică Jr. s-a consumat înainte ca gimnasta să părăsească România.

Potrivit lui Constantin Panait, cel care a stat alături de gimnastă în timpul fugii sale în America, în paralel cu relaţia pe care gimnasta o avea cu Bănică, Nadia se iubea şi cu fiul cel mare al dictatorului Nicolae Ceauşescu. Mai mult, Panait susţine că Nicuşor Ceauşescu şi-a ieşit din minţi în momentul în care a aflat că iubita lui e însărcinată cu Ştefan.

În 1987, Nadia era cu Nicu Ceauşescu, dar şi cu Ştefan Bănică jr. La un moment dat, Nicu a aflat de combinaţia dintre Bănică şi Nadia şi de faptul că ea rămăsese însărcinată cu actorul şi şi-a trimis gărzile la restaurantul „Odobeşti” din Bucureşti, acolo unde ştia că va veni Ştefan. Securiştii i-au dat omorul lui Ştefan Bănică jr, săracul de el, de l-au umplut de sânge! Imediat, Nadia a făcut avort” , susţine Panait.

Nadia Comăneci nu a comentat niciodată zvonurile legate de viaţa ei amoroasă, preferând o atitudine discretă. Despre familia Ceauşescu, Nadia a declarat că nu i-a văzut faţă în faţă decât o singură dată în viaţa ei, în anul 1976, după ce a luat primul 10 acordat vreodată la jocurile Olimpice.

Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic, a plecat din România în anul 1989, cu câteva luni înainte de izbucnirea Revoluţiei. Ea locuieşte acum în Statele Unite ale Americii, este căsătorită şi are un băieţel pe nume Dylan. După căderea comunismului au apărut zvonuri despre legăturile amoroase pe care campioana le-ar fi avut cu Nicuşor Ceauşescu, Ştefan Bănică Jr, Ion Dolănescu sau Gheorghiţă Geolgău, dar nici unul nu a fost confirmat de gimnastă.