Muzica face MINUNI! Adele a trezit din comă o fetiţă de 7 ani

O fetiţă de şapte ani lupta pentru viaţa ei în urma unei hemoragii cerebrale. Era în comă de o săptămână, iar medicii nu îi mai dădeau prea mari şanse de recuperare. Credeau că ar fi o minune să se trezească şi nici nu se gândeau că micuţa ar mai putea merge sau vorbi vreodată. Şi totuşi minunea s-a produs. Şi asta graţie muzicii.

RomaniaTV.net
18 iun. 2012, 20:39

Charlotte Neve, o fetiţă de şapte ani, a intrat în comă după o hemoragie cerebrală, afecţiune foarte rar întâlnită la vârste atât de fragede. Tragedia a fost cu atât mai mare, cu cât hemoragia s-a produs în somn. Iar disperarea mamei copilei direct proporţională. Micuţa a suferit două operaţii şi după o săptămână încă nu era niciun semn că şi-ar mai putea reveni vreodată. Medicii s-au arătat foarte pesimişti şi au sfătuit-o pe mama fetiţei, Leila, să îşi ia adio de la micuţă.

Sfâşiată de durere, femeia s-a băgat în pat lângă copila sa pentru a o ţine pentru ultima oară. La radio a început să se audă melodia „Rolling in the deep”, a cântăreţei Adele, iar mama a început să o fredoneze şi ea, aşa cum până nu demult făcea împreună cu Charlotte. Iar minunea s-a produs. Charlotte a început să zâmbească, lăsându-i fără cuvinte pe doctori. A deschis apoi ochii, iar după două zile putea vorbi şi chiar a reuşit să se dea jos din pat, lucruri pe care medicii nu credeau că le va mai putea face vreodată.

În următoarele două luni, ea a reînvăţat să meargă şi să vorbească normal şi, mai mult, să meargă la şcoală şi la cursurile de dans pe care le iubea atât de mult.

„Este un miracol absolut. Am crezut că o să-mi pierd fetiţa. Nimeni nu poate explica ce s-a întâmplat. Cred că am avut foarte mare noroc”, spune fericită mama micuţei. Charlotte s-a trezit din comă, dar din cauza anevrismului şi-a pierdut, totuşi, parţial vederea şi are câteva probleme de memorie, însă pierderile sunt insignifiante, faţă de pronosticul iniţial al medicilor.