Mutu şi Marica au petrecut cu olandezii după înfrângerea României

Naţionala României a fost spulberată de Olanda în preliminariile CM 2014, însă eşecul din teren nu le-a stricat deloc cheful de viaţă unora dintre "tricolori". La scurt timp după încheierea partidei, atacanţii Adrian Mutu şi Ciprian Marica au ajuns într-un club de fiţe din Capitală, unde au petrecut alături de câţiva internaţionali olandezi, scrie Click.

RomaniaTV.net
18 oct. 2012, 06:29
Mutu şi Marica au petrecut cu olandezii după înfrângerea României

Marţi seară, la scurt timp după ce România a pierdut în faţa Olandei în calificările pentru Cupa Mondială din Brazilia, Adrian Mutu şi Ciprian Marica au băut cot la cot cu câţiva adversari într-un club din Bucureşti.

Destul de odihnit după ce a jucat doar 18 minute contra Olandei, Mutu a ajuns primul la club, fiind urmat, după 20 de minute, de Ciprian Marica. La scurt timp în club şi-au făcut apariţia şi câţiva dintre milionarii fotbalului mondial: Van Persie, De Jong, Huntelaar şi Afellay.

Fotbaliştii au plecat la ora patru dimineaţa din club, dar pentru olandezi petrecerea a continuat la hotel. La scurt timp, după ce fotbaliştii au ajuns în camere, câteva păsări de noapte, frumuseţi autohtone, le-au bătut la uşă, mai scrie sursa citată.