Motociclistul omorât de maşina lui Marica era angajat la Ambasada SUA

Victima accidentului produs miercuri în zona Pipera era angajat al Ambasadei SUA, însă avea cetăţenie română, au declarat pentru RTV.NET surse din cadrul reprezentanţei diplomatice americane.

03 iul. 2013, 13:01
Motociclistul omorât de maşina lui Marica era angajat la Ambasada SUA

Miercuri după-amiază, în jurul orei 14, un motociclist în vârstă de 24 de ani a fost accidentat mortal de maşina condusă de un prieten al fotbalistului Ciprian Marica, care nu s-a asigurat la ieşirea dintr-o curte de pe Şoseaua Iancu Nicolae, din sectorul 1 al Capitalei.

Surse din cadrul Ambasadei SUA au declarat pentru ROMÂNIATV.NET că tânărul care şi-a pierdut viaţa era un român angajat la reprezentanţa diplomatică. El conducea o Honda CRB de 600 de cai putere în momentul în care a intrat în plin într-un autoturism Mercedes de culoare neagră, care ieşise dintr-o curte şi se înscrisese pe banda a doua de mers, spre direcţia Pipera-Tunari.

De vină pentru producerea accidentului este conducătorul autoturismului, un prieten al lui Ciprian Marica.

Citeşte şi Accident mortal cu maşina lui Marica. Un motociclist şi-a pierdut viaţa în zona Pipera

Însărcinatul cu afaceri al ambasadei SUA la Bucureşti, Duane Butcher, şi-a exprimat miercuri regretul faţă de moartea unu angajat al misiunii diplomatice, ca urmare a unui accident rutier, punctând că nu doreşte să ofere mai multe detalii, din respect pentru familia victimei.

„Este o zi grea pentru ambasadă. Cred că mulţi dintre voi aţi văzut relatările din presă, potrivit cărora un angajat al ambasadei a murit astăzi într-un accident de maşină. Este o reală pierdere. Este un om care a avut o influenţă pozitivă asupra vieţilor multora dintre noi şi din respect pentru familia lui, nu pot să răspund la mai multe întrebări”, a spus Butcher, într-o declaraţie de presă susţinută cu prilejul recepţiei oferite cu prilejul Zilei Naţionale a SUA.