Motociclistul omorât de maşina fotbalistului Marica a primit un MESAJ SINISTRU înaintea morţii

Motociclistul ucis de cel mai bun prieten al fotbalistului Ciprian Marica a primit un mesaj sinistru chiar cu o zi înaintea accidentului ce i-a fost fatal. O prietenă i-a scris pe Facebook angajatului de la Ambasada SUA că motocicletele sunt la fel de distractive ca iadul.

04 iul. 2013, 06:21
Motociclistul omorât de maşina fotbalistului Marica a primit un MESAJ SINISTRU înaintea morţii

Andrei avea 24 de ani şi lucra în cadrul personalului care asigură securitatea Ambasadei SUA. Cu 24 de ore înainte de tragicul accident, el a primit un mesaj pe Facebook de la o prietenă, în care îi spunea că „motocicletele sunt la fel de distractive ca iadul”.

Tânărul a murit, miercuri, în urma unui accident în care a fost implicat şi un autoturism aparţinându-i fotbalistului Ciprian Marica.

Fotografii CUTREMURĂTOARE de la accidentul în care a fost implicat prietenul lui Ciprian Marica

Tragedia s-a produs după ce un bărbat în vârstă de 44 de ani, care se afla la volanul unui autoturism Mercedes care îi aparţine fotbalistului Ciprian Marica, a ieşit din curtea unui imobil dintr-un ansamblu rezidenţial din Voluntari şi a fâcut stânga spre DN 1. Acesta nu s-a asigurat înainte să facă virajul, iar autoturismul a fost lovit de o motocicletă care venea dinspre Pipera către DN 1. În urma impactului, motociclistul, angajatul de la Ambasada SUA, a murit pe loc.

Şoferul este cercetat de poliţiştii ilfoveni pentru ucidere din culpă.

Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, Duane Butcher, şi-a exprimat regretul după accident.  „Este o zi grea pentru ambasadă. Cred că mulţi dintre voi aţi văzut relatările din presă, potrivit cărora un angajat al ambasadei a murit astăzi într-un accident de maşină. Este o reală pierdere. Este un om care a avut o influenţă pozitivă asupra vieţilor multora dintre noi şi, din respect pentru familia lui, nu pot să răspund la mai multe întrebări”, a afirmat Butcher, înainte de începutul recepţiei de Ziua Naţională a SUA.