Motivul pentru care Virgil Ianţu a plecat de la Kanal D

Virgil Ianţu a dezvăluit motivul pentru care a părăsit postul TV Kanal D, unde prezenta emisiunea de cultură generală „Vrei să fii milionar?“. Acesta a plecat din cauza banilor.

10 ian. 2013, 10:07
Motivul pentru care Virgil Ianţu a plecat de la Kanal D

Prezentatorul Virgil Ianţu a părăsit postul TV Kanal D deoarece contractul său nu a fost onorat în ultimele luni. Ianţu a declarat că nu şi-a primit de luni bune banii de la Kanal D. „Contractul meu nu a fost onorat în ultimele luni. Din punctul meu de vedere nu mai există de mult acest contract. Au fost probleme de ordin financiar, pe lângă altele, profesionale„, a declarat vedeta pentru adevarul.ro.

„Oferta făcută de ei în toamnă era de neacceptat. Doreau ca eu să termin emisiunea în decembrie şi să rămân doar cu un contract de imagine până în mai”, a continuat prezentatorul.

Virgil Ianţu acuză echipa emisiunii că nu şi-a făcut treaba bine şi din această cauză, audienţa a scăzut brusc. „Au fost foarte multe lucruri în neregulă. Lipsa de promovare, schimbarea difuzărilor, a selecţiei concurenţilor, faptul că pagina de Facebook a emisiunii conţinea multe alte articole care nu aveau importanţă – postări obscene„, a declarat Ianţu.

Vedeta TV a angajat un avocat pentru a-şi încheia socotelile cu postul de televiziune patronat de turci.

Dacă ar trebui să renunţe la televiziune, Virgil Ianţu s-ar apuca de teatru. „Îmi place să fac televiziune. În afară de televiziune şi muzică, mi-ar mai plăcea să fac teatru. Am auzit de un curs intensiv care va începe la UNACT şi, mărturisesc, mă interesează„, a mărturisit acesta.