Motive pentru care ai să regreţi dacă te răzbuni după despărţire

Despărţirile, mai ales cele nevoite, sunt cât se poate de dureroase, uneori chiar pentru persoana care o iniţiază.

RomaniaTV.net
18 apr. 2013, 07:41
Motive pentru care ai să regreţi dacă te răzbuni după despărţire

Pentru cei care primesc lovitura acelui „Vreau sa ne despartim” este cu atat mai rau. Unele persoane au, insa, tendinta de a transforma acel rau intr-unul si mai mare prin razbunare.
 
Ce faci in camera ta dupa despartire este treaba ta! Poti sa arunci toate cadourile primite de la persoana iubita, sa rupi toate pozele, sa te afunzi intr-o galeata de inghetata sau intr-o sticla de whisky. Durerea, furia si, ulterior, dorul trebuie sa ramana insa acolo, ca manifestari, si nu trebuie exprimate prin razbunare.
 
Indiferent cat de satisfacator este doar gandul la ceea ce ar putea pati, de regula, el (dar poate fi si ea in ipostaza victimei razbunarii), exista motive serioase pentru care este bine sa ne abtinem, scrie Gena Kaufman, editor „Glamour”.
 
Iata câteva motive pentru care ai sa regreti daca te razbuni dupa despartire!
 
1. Dupa actul de razbunare, fostul va simti ca a avut si mai mare dreptate atunci cand ti-a dat papucii. La final, tu ai picat drept cea nebun si nicio persoana cu capul pe umeri (care nu ti-e cea mai bun prietena) nu va scuza ceea ce ai facut tu, dar il va compatimi pe celalalt.
 
2. Un act de razbunare chiar arata cat de eficienta esti gestionarea momentelor de criza. Nu spune nimeni ca esti nebuna, exagerata sau dusa cu pluta, dar tine cont ca stapanirea de sine este un semn al maturitatii, dar si al demnitatii.
 
Află mai multe motive pentru care ai să regreţi dacă te răzbuni după despărţire pe LYLA.RO.