Motivaţia INCREDIBILĂ pentru eliberarea şoferului beat care MUŞCĂ poliţişti

Un şofer beat, fost traficant de droguri, care muşcă poliţişti şi le sparge geamul la maşină nu este un pericol pentru ordinea publică! Judecătorii motivează halucinant decizia prin care l-au lăsat liber pe fostul dealer de droguri al vedetelor. Deşi Bogdan Albu a fost recalcitrant şi a jignit medici şi poliţişti, atitudinea sa a fost ignorată de judecători pe motiv că ... nu se poate vorbi de afectarea relaţiilor sociale dintr-o comunitate.

12 aug. 2013, 12:32
Motivaţia INCREDIBILĂ pentru eliberarea şoferului beat care MUŞCĂ poliţişti

Bogdan Albu a fost prins beat în trafic săptămâna trecută. Bărbatul a spart geamul maşinii echipajului şi chiar a muşcat un agent! Scandalul cu poliţiştii a continuat la Institutul de Medicină Legală, unde şoferul a fost dus pentru recoltarea probelor biologice.

Incredibil, dar judecătorii au găsit argumente halucinante pentru a scuza comportamentul bărbatului: „La momentul folosirii expresiilor jignitoare de către inculpat se aflau doar agentii de poliţie şi martorii asistenţi, probabil la un moment dat şi asistenta de gardă. Însă nu este întrunită condiţia referitoare la indignarea unei colectivităţi„, informează România TV.

În ciuda comportamentului scandalos, judecătorii au găsit o portiţă ca să-l scape pe şofer. Ca să-l reţină, jignirile ar fi trebuit, spun magistraţii, să lezeze mai multe persoane, o colectivitate, să nu fie vorba de cuvinte aruncate la nervi unei singure persoane. Magistraţii le-au dat şi sfaturi juridice celor bălăcăriţi de şofer: să-l dea în judecată!

Bogdan Albu este o cunoştinţă mai veche a poliţiei. El a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru trafic de droguri, în dosarul „Cocaină pentru VIP-uri”. Ţiriac Junior, Ileana Lazariuc şi Raluca Sandu, fiica şefului FRF, s-ar fi numărat printre clienţii săi în urmă cu 13 ani.