MONSTRUL ÎN CHIP DE PĂRINTE. O copilă a fost violată timp de 10 ani de propriul tată

O adolescentă din Hunedoara a fost violată timp de nouă ani de cel care trebuia să aibă grijă de ea, propriul tată. Teroarea a început când fata avea numai 8 ani şi nu s-a sfârşit decât anul acesta, când tânăra nu a mai suportat calvarul şi s-a dus să-l reclame la Poliţie. Bărbatul a fost arestat preventiv.

19 ian. 2013, 20:17
MONSTRUL ÎN CHIP DE PĂRINTE. O copilă a fost violată timp de 10 ani de propriul tată

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Hunedoara a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru incest şi viol în formă agravantă după ce şi-ar fi violat fiica, în vârstă de 17 ani, încă de pe vremea când fata avea opt ani.

Procurorul Adina Velescu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a declarat, sâmbătă, că victima a depus târziu plângere la Poliţie deoarece se temea de tatăl său.

„Adolescenta a reclamat faptul că, profitând că mama sa e plecată în străinătate şi fratele a părăsit domiciliul, tatăl său a întreţinut cu ea relaţii sexuale împotriva voinţei sale. Tânăra a mai spus că tatăl ei a început să o violeze de pe vremea când ea avea 8-9 ani, însă s-a temut până acum, la vârsta de 17 ani, să depună plângere împotriva lui deoarece o ameninţa”, a spus procurorul criminalist, potrivit Mediafax.

Adolescenta este acum într-un centru de plasament unde i se acordă asistenţă psihologică. Fata mai are un frate, care este plecat la muncă în străinătate. Dacă bărbatul de 44 de ani va fi găsit vinovat de viol şi incest, el riscă până la 25 de ani de închisoare.