Monica Gabor a renunţat la fetiţa ei. Irinuca rămâne la Irinel Columbeanu

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu urmau să ducă o nouă luptă din războiul juridic pentru custodia fetiţei lor. Moni a depus, însă, la Curtea de Apel, unde făcuse recurs după ce instanţa i-a încredinţat copilul tatălui, un document prin care anunţă că renunţă la acţiune.

RomaniaTV.net
11 mart. 2013, 11:17
Monica Gabor a renunţat la fetiţa ei. Irinuca rămâne la Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu rămâne cu Irinuca, fetiţa rezultată din căsnicia sa cu Monica Gabor. Modelul a depus la Curtea de Apel Bucureşti, unde urma să se judece recursul în procesul pentru custodie, un document prin care renunţă la pretenţiile privind custodia. Astfel, ea urmează să îşi vadă fiica după un program stabilit de instanţă şi de comun acord cu omul de afaceri.

Irinuca rămâne clar la mine. Vom vedea cum va fi întâlnirea cu mama, şi aici, şi în SUA, cred. Îşi va vedea mama cât se poate de des, dar când se va pune problema deplasărilor în alte ţări va merge cu mine„, a declarat Irinel Columbeanu, la Curtea de Apel

Omul de afaceri a făcut şi un bilanţ al celor doi ani de procese: „A fost o chestie care nu a făcut bine niciunuia dintre noi trei. Irina a fost victima principală, dar sper să nu rămână cu urme după acest episod. Eu voi face tot ce pot ca să i le astup, să le cârpesc, cum am făcut şi până acum. A fost un proces foarte urât, dar nu din partea mea„.

Când a anunţat că renunţă la custodia Irinucăi, în ianuarie, Monica Gabor a pus condiţia ca fetiţa să-i fie încredinţată în vacanţa de Paşte şi în cea de vară, însă rămâne de văzut dacă acest lucru se va concretiza.