Monica Gabor, dezvăluiri uluitoare despre legătura dintre Mr. Pink, Băsescu şi Barack Obama

Monica Gabor spune că este fericită în America, alături de noul ei iubit, Mr. Pink. Fosta doamnă Columbeanu a făcut dezvăluiri care au uimit pe toată lumea. Din spusele ei, Mr. Pink este un om foarte important pentru economia Americii. Ba mai mult, acest om important a cerut-o de soţie şi ea nu a dat niciun raspuns.

04 iun. 2013, 16:05
Monica Gabor, dezvăluiri uluitoare despre legătura dintre Mr. Pink, Băsescu şi Barack Obama

„Mr. Pink e un om foarte important în relaţia comercială dintre SUA şi China. S-a întâlnit cu Barack Obama de 3-4 ori. Era cât pe ce să organizez o întâlnire între preşedintele României şi Barack Obama, pentru că Mr. Pink poate face asta. Barack Obama merge acasă la Mr. Pink”, a declarat Monica Gabor la Happy Hour.

„Este un om important şi foarte apreciat. America e ţara tuturor posibilităţilor”, a mai declarat Monica .

Fosta doamnă Columbeanu a vorbit şi despre relaţia ei cu chinezul. „Suntem împreună cam de 2 ani. El spune că de 5 ani, vrea să le arate tuturor cât de serioasă e relaţia noastră. Mi-a spus de prima data că sunt iubirea vieţii lui. Prima dată când a vorbit despre căsătorie în viaţa lui a fost cu mine. Rămâne de văzut dacă voi accepta sau nu. Încă nu m-am decis, a mărturisit Monica.