Monica Columbeanu, executată silit. Vezi cât îi datorează lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor nu scapă de sălile de judecată. Monica riscă să fie executată silit pentru că nu a plătit pensia alimentară a Irinucăi. Procesul a fost deschis chiar de Irinel, care spune ca ar avea de primit de la Monica peste 20.000 de lei.

23 mai 2013, 06:35
Monica Columbeanu, executată silit. Vezi cât îi datorează lui Irinel Columbeanu

Pentru a scăpa de executarea silită, Monica Columbeanu trebuie să plătească toată pensia alimentară datorată încă din vara anului 2011 şi până în prezent.

Cuantumul stabilit a fost de 1.000 de lei pe lună, asta înseamnă că Monica are să-i plătească lui Irinel Columbeanu 22.000 de lei.

Pentru a fi sigur că îşi va recupera banii de la fosta soţie, Irinel cere în instanţă executarea silită. În cazul în care Monica nu va plăti de bună voie, atunci i s-ar putea pune sechestru pe conturi. Există totuşi posibilitatea ca cei doi să se înţeleagă şi Monica să-i dea banii fostului soţ fără să mai meargă prin sălile de judecată.

Acum câteva săptămâni fosta doamnă Columbeanu declara că ea s-a oferit în nenumărate rânduri să-i ofere bani lui Irinel pentru creşterea fetiţei, însă el a refuzat-o de fiecare dată.

„L-am intrebat frecvent pe Iri de ce are nevoie Irina si m-am oferit sa platesc salariul bonelor, taxele scolare, precum si alte cheltuieli aferente cresterii si educatiei sale, dar el ma refuza de fiecare data. Cat despre judecata si executarea silita, despre care m-ati intrebat, Irinel mi-a spus ca nu a facut acest lucru. Exista un cont in care eu depun bani pentru cand va creste Irina. Pe mine ma intereseaza doar ce crede Irina despre mine„, a declarat Monica pentru Click.ro.