MOMENTE VESELE la Convenţia PDL. „Udrea când a venit la Neamţ ne-am TRAS împreună cu telegondola”

Democrat-liberalii s-au întrecut în replici care mai de care mai hilare la Convenţia PDL de sâmbătă.

RomaniaTV.net
23 mart. 2013, 15:39

Vasile Blaga le-a transmis colegilor săi că partidule trebuie să intre în 2016 la guvernare… pe uşa din dos.

„Obiectivul nostru este câştigarea alegerilor în 2016 şi participarea la guvernare pe uşa din dos (!!) ĂĂĂ pe uşa din faţă nu pe cea din dos”, le-a spus Vasile Blaga delegaţilor PDL.

Şi Gheorghe Flutur s-a încurcat, şi l-a pus pe Blaga şef la… PNL.

„Haideţi, dragi colegi, astăzi să-l alegem pe Vasile Blaga preşedintele .. PNL. ĂĂĂ preşedintele Partidului Democrat Liberal”, i-a îndrumat Flutur pe delegaţi.

De altfel, acestea nu au fost singurele momente amuzante ale convenţiei. Şi Pinalti s-a lăudat în faţa PDL-iştilor că s-a tras împreună Elena Udrea în telegondolă.

„Ştiţi că prin televiziunile noastre apropiate între ghilimele se vorbeşte că Elena Udrea i-a făcut telegondolă lui Pinalti la Piatra Neamţ. Eronat. Normal că doamna Udrea când a venit la Piatra Neamt ne-am tras împreună cu telegondola”, a declarat primarul din Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan.

Şi Theodor Paleologu a avut un discurs colorat. „O felicit pe Elena Udrea că a avut marele curaj să mă invite pe mine pe scenă să spun câteva cuvinte pentru că cu mine nu ştii niciodată ce-mi iese pe gură, vreun „Trăiască regele!” sau ceva de genul acesta. Nu am absolut nimic cu Vasile Blaga, e un om minunat, dar din pacate nu are suficient lipici la public”, a spus Paleologu.