Momente inedite la Convenţia PDL. Unii delegaţi au jucat cărţi, pe alţii i-a luat somnul VIDEO

Drumul lung către Bucureşti şi congresul de câteva ore de la Romexpo i-au plictisit şi obosit deopotrivă pe mai mulţi democrat-liberali, fie că au fost ei susţinători ai lui Vasile Blaga, ai Elenei Udrea sau ai Monicăi Macovei. România TV i-a surprins pe mai mulţi membri ai partidului în ipostaze în care aceştia arată că sunt sătui de politică.

24 mart. 2013, 10:04
Momente inedite la Convenţia PDL. Unii delegaţi au jucat cărţi, pe alţii i-a luat somnul VIDEO

Convenţia Naţională a PDL, desfăşurată sâmbătă la Romexpo, s-a întins pe durata a mai bine de nouă ore, fără a pune la socoteală activitatea membrilor Comisiei de numărare a voturilor, care au stat la partid până noaptea târziu, pentru soluţionarea contestaţiei depuse de Elena Udrea. Timpii lungi de aşteptare şi-au spus cuvântul, pe unii dintre delegaţi ajungându-i oboseala, în timp ce alţii s-au plictisit.

Astfel, ca să treacă timpul mai repede, câţiva membri din delegaţia de Alba au încins o partidă de cărţi, în aşteptarea rezultatului votului. Alţii însă au fost doborâţi de oboseală. Nicolae Anghel, primarul satului constănţean Castelu, a dormit buştean în confortabilele scaune din interiorul Romexpo.

Un alt pedelist, mai puţin pretenţios, a dormit însă „ca în gară”, pe nişte cutii. El a declarat reporterului România TV că a venit la Convenţia partidului după un drum de şase ore, dintr-o zonă înzăpezită.

Citeşte şi

Moment folcloric la Convenţia PDL. Un copil din Suceava i-a cântat lui Vasile Blaga VIDEO

MOMENTE VESELE la Convenţia PDL. „Udrea când a venit la Neamţ ne-am TRAS împreună cu telegondola”