Momente de GROAZĂ într-un avion British Airways.”Femeile plângeau, oamenilor li s-a făcut rău” VIDEO

Momente de groază pentru pasagerii unui avion al companiei British Airways, care zburau pe cursa Riad-Londra. Aeronava a aterizat de urgenţă de două ori din cauza unor probleme la flapsuri, iar pasagerii au fost în pragul unor căderi nervoase.

RomaniaTV.net
09 aug. 2013, 09:28

Un avion care zbura pe ruta Riad – Londra a aterizat de două ori de urgenţă din cauza unei defecţiuni la flapsuri. Cei 70 de pasageri au trăit momente de groază.

La scurt timp de la decolarea de pe aeroportul din Riad, căpitanul a anunţat că trebuie să se întoarcă din cauza unei defecţiuni. După ce s-a remediat problema, oamenii au fost îmbarcaţi din nou în aceeaşi aeronavă, iar după câteva ore au decolat din nou. Numai că povestea s-a repetat, ceea ce i-a îngrozit de-a dreptul pe cei 70 de oameni aflaţi la bord, care ţipau şi plângeau de teamă că nu vor mai ajunge vii la sol.

Panica a fost amplificată de faptul că avionul a zburat în cerc în timp ce combustibilul se scurgea din aripă. Odată ajunşi la sol, pasagerii aeronavei aparţinând British Airways fiind preluaţi de un alt avion care i-a dus la destinaţie.