Moment jenant cu Bianca Drăguşanu la repetiţiile pentru “Dansez”

Bianca Drăguşanu şi colegii ei de la “Dansez pentru tine” îmbracă, vineri seara, portul popular pentru un dans tradiţional românesc. Săptămâna aceasta roşcata s-a antrenat din greu pentru o învârtită, unde a întâmpinat probleme.

RomaniaTV.net
09 nov. 2012, 16:25
Moment jenant cu Bianca Drăguşanu la repetiţiile pentru “Dansez”

La repetiţii, Biancăi i s-a făcut rău şi a vomitat, martor la acest moment fiind Nea Marin, cel care săptămâna asta i-a antrenat pe concurenţii de la “Dansez pentru tine”.

Scena s-a repetat şi la următoare învârtită, iar Biancai i-a trebuit ceva timp să reuşească să se acomodeze cu senzaţia de rau provocată de piruete.

Roşcata luptă în această toamna alături de Carol Soldea, un tânăr din Oradea care dansează pentru mama lui, Olga. Bianca Drăguşanu şi Carol Şoldea au primit cele mai mici note de până acum pentru dansul lor în ploaie şi chiar au ajuns la duel, unde vor lupta cu perechea Pavel Stratan/Andreea Preda. Bianca a îmbrăcat pantaloni albi şi o bluză de aceeaşi culoare care îi acoperea doar sânii, stârnind ropote de aplauze în sală. Vezi Bianca Drăguşanu în ploaie.