Moduri de a-ţi susţine relaţia de cuplu

Relaţia dintre doi oameni poate deveni anostă în timp, însă există o serie de trucuri ce pot contracara acest lucru.

23 iun. 2013, 08:27
Moduri de a-ţi susţine relaţia de cuplu

1. Petreceti mai mult timp doar voi doi!

Este aproape imposibil sa faceti un program de vizitare, este chiar periculos de fapt, dar orice moment liber pe care il prindeti, fie ca este vorba de 30 de minute pauza de masa, fie ca este vorba de 30 de minute inainte de culcare, profitati de el. Cel putin o data pe saptamana iesiti doar voi doi in oras, fara copii, fara familie, fara prieteni.

2. Faceti-va planuri de familia!

Organizati-va iesiri in aer liber, petreceri de familie sau concedii dupa cum va doriti voi sa fie, nu dupa cum se cuvine sa fie. Cand doi oameni se gandesc la viitor apare senzatia de incredere pe termen lung atat in fiecare in parte, cat si in cuplu.

3. Spuneti ceea ce va doriti!

Nimeni nu are un bol de cristal care sa stie exact ceea ce-si doreste partenerul, iar dupa 10-12 ore de stat plecat de acasa, cu treaba, exista sanse mari ca micile sugestii de tipul – Mi-e pofta de nachos cu branza de la cinema – sa nu fie intelese din cauza oboselii adunate pe timpul zilei. Asadar, nu va sfiiti sa spuneti clar si raspicat ceea ce va doriti, dar nici sa va intrebati partenerul care sunt dorintele lui.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Citeşte şi Care este diferenţa de vârstă ideală într-o relaţie, din perspectiva femeilor