Modeling fără tipare. E plinuţă, dar face ravagii în lenjerie intimă GALERIE FOTO

Ne-am obişnuit ca atunci când vorbim despre modele să ne gândim la femeile "şnur" care pozează sau defilează pe podiumurile de modă. Sunt însă şi cazuri care ies din tipare, aşa cum este cel al tinerei Robyn Lawley, care dintr-o adolescentă anorexică a ajuns să fie un model "plus-size".

RomaniaTV.net
02 aug. 2012, 18:55

Considerată model „plus-size” pentru că poartă măsura 16 la haine, Robyn Lawley ar putea concura oricând cu şanse uriaşe la titlul de cea mai frumoasă femeie din lume. Este considerată plinuţă în lumea modeling-ului, dar scoate din minţi bărbaţii cu apariţiile ei şi este apreciată de femei pentru că le învaţă să se simtă bine în pielea lor.

„Prefer să fiu un avocat al sănătăţii pentru dimensiunile naturale, decât să mă înfometez şi să pretind că sunt altcineva decât sunt în realitate”, este motto-ul tinerei de 23 de ani. A învăţat acest lucru pe calea cea mai grea, după ce în adolescenţă se visa suplă ca modelele pe care le vedea în reviste şi a ajuns să sufere de anorexie.

Acum, chiar dacă are puţină burtică şi coapse destul de rotunde, Robyn este mândră de formele sale voluptuoase, pe care şi le etalează plină de senzualitate în pictoriale pentru firme de lenjerie intimă, costume de baie şi chiar pe podiumurile de modă.