Modele de tunsori şi coafuri accesibile pentru sezonul toamnă-iarnă VIDEO

Tunsorile în tendinţe propuse pentru sezonul de toamnă-iarnă, 2013-2014, nu necesită prea mult efort pentru aranjarea lor. Fie că vorbim despre un păr scurt, mediu sau lung cuvintele-cheie pentru sezonul acesta sunt schimbarea drastică.

RomaniaTV.net
09 sept. 2013, 07:23
Modele de tunsori şi coafuri accesibile pentru sezonul toamnă-iarnă VIDEO

Anul acesta a revenit in tendinte bob-ul. De fapt, tunsorile bob nu s-au demodat niciodata pentru ca sunt unele dintre cele mai chic coafuri. Pentru a fi mereu la moda cu o tunsoare bob nu trebuie decat sa urmaresti tendintele, sa vezi ce culori de par se poarta si ce fel de bob este la moda pentru a-ti actualiza putin coafura actuala.

Tunsorile asimetrice sunt o alta tendinta a noului sezon. Aceste tunsori sunt foarte usor de intretinut.

Anul acesta se poarta non-conformismul. O noua tendinta este vopsirea parului in doua culori contrastante, de exemplu jumatate de cap in blond si jumatate in brunet.

Bretonul a revenit in tendintele sezonului de toamna-iarna 2013-2014. Cel mai popular este cel gros, drept şi lung, trecând uşor peste linia sprâncenelor, însă este un element care trebuie ales în concordanţă cu trăsăturile feţei.

Moda acestui sezon presupune un par lung, natural, fie ca ai parul drept sau cret. Poti adopta un stil stratificat cu breton. Trebuie sa stii ca o carare are o contributie buna pentru un look nu foarte solicitant.

Un par foarte scurt este tunsoarea ideala pentru aceasta perioada, mai ales pentru femeile indraznete. Daca esti mai indrazneata, alege o coafura indrazneata inspirata si o culoare de blond platinat.

Continuarea si VIDEO cu cele mai tari modele de tunsori si coafuri pe Lyla.ro.