Mobila şi mapele decorate cu foiţe de aur, aduse la CCR VIDEO

Mobila comandată de Curtea Constituţională pentru sale de şedinţe a fost adusă luni dimineaţă la sediul instituţiei. Este vorba de mobilă în valoare de 100.000 de euro. Printre produsele aduse se află şi celebrele mape cu foiţă din aur.

RomaniaTV.net
10 sept. 2012, 06:09
Mobila şi mapele decorate cu foiţe de aur, aduse la CCR VIDEO

CCR a comandat mobilă nouă pentru sediul instituţiei, din cauza degradării celei existente. Printre obiectele de mobilier se numără o masă de prezidiu pentru judecători, o masă cu inserţii de piele, mape decorate cu foiţe de aur pentru judecători, scaune şi mobilă pentru invitaţi. Mobilierul este în valoare de peste 100.000 de euro.

Preşedintele CCR, Augustin Zegrean, a arătat că este prima dată în cei 17 ani de la înfiinţarea Curţii Constituţionale când este cumpărat mobilier pentru sala de şedinţe.

„Mobila este doar pentru sala de şedinţe. Până acum, masa din sală era din trei birouri puse unul lângă celălalt, cu o pânză de postav peste ele„, a spus preşedintele CCR.

Zegrean a precizat că toate procedurile legale ale achiziţiei de mobilier au fost respectate şi a arătat că discuţia despre „mobila cu foiţă de aur” nu corespunde realităţii, din moment ce „partea aceea cu foiţa de aur a costat 50 de euro”.

„Vă garantez că nu ducem acasă mobila asta”, a mai spus Augustin Zegrean.

Citeşte şi Curtea Constituţională îşi cumpără mobilier nou. CCR: Scaunele judecătorilor stăteau să se rupă