A făcut o OBSESIE pentru solar. Cum arată CEA MAI BRONZATĂ femeie din România

Fiica unuia dintre cei mai bogaţi afacerişti din Piatra Neamţ şochează pe oricine cu apariţiile ei. Îmbăracată extravagant şi bronzată excesiv, Roxy îi lasă fără cuvinte pe cei care o întâlnesc. Fata provine dintr-o familie extrem de respectată din Neamţ. Tatăl ei, Florin Rosescu, este proprietarul fabricii de îngheţată "Amicii", iar mama, Silvia Rosescu, este un reputat medic pneumolog, fost manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă.

03 iul. 2013, 13:08

Roxy, fiica proprietarului fabricii de îngheţată „Amicii”, a făcut o obsesie pentru a-şi închide cu orice preţ culoarea pielii. Persoane din anturajul ei au mărturisit că, în ultimii ani, Roxy a mers aproape zilnic la solar pentru a căpăta un ten ciocolatiu.

„Îi place mult cum îi stă mulatră. Chiar şi vara se bronzează la solar. Pentru asta şi-a cumpărat şi un aparat pe care îl foloseşte doar ea, acasă. Stă şi câte două ore dacă e nevoie să-şi menţină bronzul”, a declarat un apropiat, potrivit cancan.ro.

În ciuda apariţiilor ei uneori şocante, fiica afaceristului Rosescu are o viată discretă. Căsătorită şi mama a unei fetiţe, fata milionarului îşi vede şi de afaceri, călcându-i pe urme tatălui ei. Soţul i-a înţeles obsesia pentru solar şi n-a încercat niciodată să o oprească.

În trecut, familia Rosescu a fost ţinta unui „act mafiot”, aşa cum a dezvăluit presa locală. Maşina afaceristului Florin Rosescu, un Audi Q7, pe care îl folosea şi Roxy, a fost incendiată în parcare, iar politiştii au declarat la vremea respectivă ca a fost „un atac cu ţintă directă”.

VEZI ŞI: Experiment inedit: Aţi ieşi cu o femeie care arată aşa? FOTO