Moartea BIZARĂ, cauzată de un iPhone 5. O tânără şi-a pierdut viaţa cu câteva zile înainte de nuntă

O tânără de 23 de ani din China a murit eletrocutată, după ce a răspuns la telefonul mobil în timp ce acesta se afla la încărcat. În prezent, familia tinerei care urma să se căsătorească în câteva zile acuză compania Apple pentru moartea femeii.

15 iul. 2013, 15:49

Potrivit raportului autorităţilor, Ma Ailun, femeia de 23 de ani, a murit electrocutată, după ce a folosit telefonul mobil, un iPhone 5, în timp ce acesta se afla la încărcat, potrivit The Sun.

Citeşte şi Jocurile pe telefon DĂUNEAZĂ grav SILICOANELOR. Incredibila PĂŢANIE a unei TINERE SEXY cu bust fals

Compania americană a declarat că cercetează cauzele producerii accidentului, urmând să prezinte o anchetă proprie în viitorul apropiat. Incidentul a avut loc chiar în locuinţa fetei care urma să se căsătorească la începutul lunii august.

Tânăra lucra ca însoţitoare de bord, înainte să îşi dea demisia cu câteva săptămâni în urmă. Conform familiei, atât telefonul, cât şi încărcătorul, ambele originale, au fost predate poliţiei. Un profesor din Hong Kong a declarat că există un risc al folosiri aparatelor electrice, atunci când acestea se află la încărcat, fie că este vorba de un aparat de ras sau un telefon mobil.

Citeşte şi Medic: Folosirea excesivă a calculatorului şi a telefonului mobil duce la AMPUTARE afectivă

Fata a ajuns ulterior la spital, după ce s-a prăbuşit la podea în momentul în care a răspuns la telefon, dar nu a putut fi resuscitată.