Mitropolitul Clujului a vizitat-o la spital, pentru încurajare, pe Marioara Murărescu

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii "Tezaur Folcloric" de la TVR, Marioara Murărescu, a fost vizitată, în acest final de săptămână, de Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, Andrei Andreicuţ, la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, unde este internată după extirparea unei tumori localizate pe coloana vertebrală.

RomaniaTV.net
09 iun. 2013, 14:53
Mitropolitul Clujului a vizitat-o la spital, pentru încurajare, pe Marioara Murărescu

Consilierul eparhial pe probleme de misiune şi protocol al Mitropoliei, arhidiaconul Claudiu Grama, a declarat, duminică, că Mitropolitul Andrei Andreicuţ a dorit, din proprie iniţiativă, să o viziteze pe apreciata realizatoare de la TVR.

„Înaltpreasfinţia Sa a aflat din presă că Marioara Murărescu se află la clinica clujeană. A fost o vizită creştinească şi nu de împărtăşanie, precum au speculat, eronat, unele surse mass-media. Mitropolitul a fost bucuros să constate că Marioara Murărescu are moralul ridicat şi se simte mai bine„, a arătat arhidiaconul Claudiu Grama, potrivit Agerpres.

Marioara Murărescu se află, în continuare, sub supraveghere medicală, la Clinica de Neurochirurgie.

„A venit Mitropolitul Andrei Andreicuţ la dânsa. Dumneaei este o femeie foarte credincioasă şi vizita Înaltpreasfinţiei Sale i-a făcut mult bine. Înaltpreasfinţia Sa a venit special să o încurajeze. I-a spus că o apreciază, dar şi că omul trebuie să lupte ori de câte ori este nevoie, pentru a învinge răul, boala sau deznădejdea. Doamna Murărescu nu are dureri, starea dânsei este bună acum, nu sunt complicaţii„, au relatat pacientele din salonul ATI în care este internată Marioara Murărescu.

Şi solistul de muzică populară Furdui Iancu s-a aflat printre cei ce au venit să o viziteze, în aceste zile, pe Marioara Murărescu.