Mititelu a făcut pact cu diavolul. Cum a influenţat Mircea Sandu votul pentru dezafilierea Craiovei

Stenograma şedinţei FRF în care s-a votat dezafilierea Universităţii Craiova arată că în vizorul lui Mircea Sandu se aflau atât Adrian Mititelu, cât şi Marian Iancu. Şeful de la Casa Fotbalului le-a cerut membrilor Comitetului Executiv să voteze excluderea grupării oltene, deşi se aştepta ca DNA să declanşeze o anchetă.

20 iun. 2013, 08:13
Mititelu a făcut pact cu diavolul. Cum a influenţat Mircea Sandu votul pentru dezafilierea Craiovei

Mircea Sandu i-a găsit vinovaţi de distrugerea fotbalului românesc pe Marian Iancu, patronul lui FC Timişoara, şi pe Adrian Mititelu, finanţatorul Universităţii Craiova. Aşa reiese din stenograma şedinţei FRF în care s-a votat dezafilierea grupării oltene.

Potrivit România TV, despre Marian Iancu şeful FRF a spus că este un infractor care a distrus echipa Poli Timişoara, apoi s-a lansat în acuzaţii la adresa lui Mititelu spunând despre acesta că ar fi făcut „pact cu diavolul” şi că merită să fie exclus din campionat.

Faptul că el a făcut pact cu diavolul, el este cel care a denunţat, ei au fost arestaţi, probabil pe dumneavoastră v-a contactat pentru că, dacă veţi pune în aplicare prevederile statutului, vă va da în judecată şi veţi fi chemaţi la DNA. Parcă ar fi cine ştie ce sperietoare de oameni (…) Vă propun să validaţi excluderea SC Fotbal Club Univ Craiova„, a spus Mircea Sandu în şefinţă. Inclusiv pe baza acestor discuţii, procurorii DNA îl acuză pe şeful FRF că s-a folosit de influenţa sa pentru a-i convinge pe ceilalţi membri ai Comitetului Executiv să voteze dezafilierea Universităţii Craiova.

Referitor la Marian Iancu, Mircea Sandu a spus, în aceeaşi şedinţă: „Chiar cu 4 zile înainte, Timișoara și-a retras dosarul de licențiere din cauza datoriilor lui Iancu. Şi atunci, cine e infractorul, cine a nenororcit un oraș cum e Timișoara?„.