Miting pro Arafat, la Timişoara: „Băsescu nu uita, va veni şi vremea ta!”, „Jos Băsescu!” VIDEO

Aproximativ 200 de persoane au participat, vineri seară, în Piaţa Victoriei din Timişoara, la un miting pentru susţinerea lui Raed Arafat, manifestarea neautorizată fiind anunţată prin intermediul reţelelor de socializare, informează MEDIAFAX.

RomaniaTV.net
13 ian. 2012, 17:46
Miting pro Arafat, la Timişoara: „Băsescu nu uita, va veni şi vremea ta!”, „Jos Băsescu!” VIDEO

Cele 200 de persoane s-au adunat în jurul orei 18.30 în Piaţa Victoriei din Timişoara, acţiunea fiind anunţată de joi seară prin intermediul reţelelor de socializare.

Manifestanţii au scandat „Băsescu nu uita, va veni şi vremea ta”, „Jos Băsescu”, „Tineri, veniţi cu noi”, „Azi în Timişoara, mâine în toată ţara”, în timp ce unii dintre ei au afişat foi A4 pe care scria „Pro Arafat”.

Unii dintre manifestanţi au declarat presei că nu sunt de acord cu proiectul Legii sănătăţii şi cu intenţia preşedintelui Traian Băsescu de a desfiinţa SMURD.

Mitingul nu a fost autorizat, dar a fost supravegheat de poliţişti şi jandarmi.

Proteste similare au avut loc şi la Bucureşti şi în Braşov. În Piaţa Sfatului din Braşov, manifestanţii s-au îmbrâncit cu jandarmii.

Preşedintele Traian Băsescu i-a cerut premierului Boc să retragă proiectul Legii Sănătăţii, invocând faptul că reforma în sănătate are prea mulţi opozanţi. Decizia şefului statului vine după ce, în ultimele zile, mii de oameni au ieşit în stradă pentru a-şi declara susţinerea faţă de creatorul SMURD, Raed Arafat.