Misterul perfecţiunii feminine a fost elucidat. Vezi cum arată femeia ideală FOTO

Vedetele din întreaga lume încearcă din răsputeri să se apropie cât mai mult de idealul de frumuseţe feminină. Numai că nimeni nu l-a putut defini vreodată cu exactitate. Acum, însă, imaginea femeii perfecte nu mai este un mister.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 13:22

Femeia ideală are păr de prinţesă. Nu lung până în pământ şi blond, ca în poveşti, ci pe cel al soţiei prinţului William al Marii Britanii, Kate Middleton. S-a stabilit printr-un sondaj în urma căruia a fost alcătuit portretul femeii perfecte, sondaj făcut de Feel Unique, un magazin online de produse cosmetice, şi la care au participat peste 9.000 de persoane, care şi-au spus părerea privind cele mai frumoase trăsături ale celor mai frumoase femei ale momentului.

Pe baza voturilor participanţilor s-a stabilit că femeia ideală ar avea părul strălucitor al ducesei de Cambridge, ochii căprui ai cântăreţei Cheryl Cole, nasul actriţei Kate Beckinsale şi pomeţii unui alt star de la Hollywood, Keira Knightley. Sprâncenele ar fi ale actriţei Megan Fox, iar o bărbie perfectă este, în viziunea publicului, cea a altei actriţe, Gwyneth Paltrow. Buzele nu puteau fi ale altcuiva decât ale Angelinei Jolie, iar sânii perfecţi sunt consideraţi cei ai prezentatoarei TV Keelly Brook.

Pentru a vizualiza mai bine imaginea femeii ideale, priviţi fotografia de mai jos: