Miss SUA vrea să se mărite cu prinţul Harry VIDEO

Miss Statele Unite a pus ochii pe prinţul Harry, aflat în vizită pe continentul american. De altfel, frumoasa tânără a mărturisit că ar vrea să se mărite cu nepotul cel mic al Reginei Elisabeta, unul dintre cei mai doriţi burlaci de pe planetă!

RomaniaTV.net
15 mai 2013, 11:09
Miss SUA vrea să se mărite cu prinţul Harry VIDEO

Înghesuială mare la recepţia de la New York, eveniment organizat de fundaţia prinţilor William şi Harry, şi a Ducesei de Cambridge. Americani bogaţi, dar şi celebrităţi, au stat la coadă pentru a lua masa cu râvnitul burlac cu sânge albastru, protrivit SkyNews.

Printre cei prezenţi s-au aflat premierul Cameron, Sean Lennon – fiul lui John lennon, dar şi Miss Statele Unite. Nana Meriwether, de origine sud africană, nu s-a sfiit să spună că ea şi prinţul ar forma un cuplu reuşit. La urma urmei, şi ea este…o regină!

„În mod clar, ar trebui să ne căsătorim! Şi e înalt, din ce am auzit, aşa că poate ne căsătorim!”, a declarat Nana Meriwether, Miss Statele Unite.

La dineu, donaţiile în scopuri caritabile au totalizat o jumătate de milion de dolari, bani ce vor fi folosiţi în scopuri caritabile.

Harry, care îşi încheie vizita în Statel Unite, a jucat ieri baseball cu mai mulţi copii săraci din Harlem.

În săptămâna petrecută pe tărâm american, prinţul Harry a ajuns la Casa Albă, unde a fost întâmpinat de Michelle Obama. A vizitat Cimitirul eroilor americani de la Arlington, dar şi zonele afectate de Uraganul Sandy.