Miss „Grăsuţa”. Doamnele voluptuose din Maramureş au urcat pe podium

Nu au nici pe departe celebrele dimensiuni 90-60-90, dar au avut curaj să defileze pe scenă! 17 femei din Maramureş au participat la un concurs pentru femei cu forme voluptoase. Asta pentru că ele consideră că frumuseţii nu îi pot fi impuse limite sau forme.

RomaniaTV.net
10 mart. 2012, 11:56
Miss „Grăsuţa”. Doamnele voluptuose din Maramureş au urcat pe podium

Cele 17 concurente au trecut cu brio de fiecare probă a concursului. Au recunoscut că nu sunt foarte mulţumite de greutatea lor, dar – spun ele – nu în asta constă frumuseţea unei persoane.

„Pentru mine este un exerciţiu, vreau să îmi înving timiditatea, să îmi pun în evidenţă frumuseţea la orice vârstă şi la orice dimensiune. Frumuseţea feminină este, de fapt, imaginea lui Dumnezeu pe pământ asta o să fie încheierea pe care o voi avea la acest concurs”, a spus una dintre concurente.

Premiul cel mare câştigat de toate concurentele este acela că vor fi în curând modele pentru o linie dedicată femeilor cu forme XXL.
„Eu îmi pregătesc acum prima colecţie de dimensiuni xxl. Ele vor fi imaginea mea pentru că vrem să scăpăm de cuvântul grasă. Gata!”, a declarat Lorand Coza, organizatorul evenimentului.

Ideea concursului pentru grasuţe a fost a unui tânăr din Baia Mare care s-a luptat mulţi ani pentru a scăpa de complexul greutăţii.