Mircea Toader, despre oamenii răpuşi de ger: Au băut şi au adormit VIDEO

Liderul deputaţilor PDL a făcut o declaraţie năucitoare cu privire la zecile de oameni care au murit în ultima perioadă în România, din cauza gerului. Acesta a insinuat că oamenii erau beţi. VEZI CE A DECLARAT MIRCEA TOADER A DOUA ZI

RomaniaTV.net
13 feb. 2012, 20:39
Mircea Toader, despre oamenii răpuşi de ger: Au băut şi au adormit VIDEO

„Din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul au băut şi au adormit acolo”, a declarat Toader la Realitatea TV.

Declaraţia a fost făcută în contextul criticilor pe care le-a primit guvernul cu privire la modul în care a acţionat pentru deszăpezirea drumurilor şi pentru salvarea oamenilor din judeţele sinistrate.

Prezent la România Tv, el a încercat să se disculpe spunând că declaraţia lui a fost cu totul alta şi că singurul lucru pe care l-a declarat a fost că printre cei morţi se aflau şi oameni care au ieşit de la cărciumi.

„Eu am spus ca înte cei 70 şi ceva de morţi au fost şi oameni pe care i-a găsit la marginea drumului, ieşind din cârciumi”, a spus Toader.

În România au murit 74 de oameni din cauza frigului, dintre care şase în ultimele 24 de ore, potrivit datelor furnizate de Ministerul Sănătăţii.