Geoană, criticat din nou de conducerea PSD. Va fi chemat să dea explicaţii

Mai mulţi membri ai Biroului Politic Naţional al PSD au criticat, la întâlnirea de luni, ultimele afirmaţii făcute de Mircea Geoană, inclusiv cele referitoare la varianta unei competiţii interne în PSD pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale, arată Mediafax.

RomaniaTV.net
31 oct. 2011, 14:46
Geoană, criticat din nou de conducerea PSD. Va fi chemat să dea explicaţii

Surse din partid au arătat că lui Geoană i s-au reproşat şi întâlnirile pe care le organizează pentru promovarea Comitetului Naţional de Dezvoltare. Unii membri ai BPN au afirmat că aceasta ar fi o încercare de racolare a membrilor PSD.

La propunerea preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, membrii BPN au decis să îi solicite lui Geoană explicaţii pentru declaraţiile recente, despre care s-a spus, în BPN, că ar dăuna unităţii USL.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, la o emisiune televizată, că nu exclude o nouă candidatură a sa la Preşedinţie.
Liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat, la un post de radio, că fostul preşedinte al PSD trebuie să se înscrie în PNL pentru a avea şanse.

Totuşi, preşedintele Partidului Naţional Liberal Crin Antonescu a declarat, potrivit Agerpres, că nu are nimic împotriva unei competiţii în interiorul Uniunii Social Liberale pentru candidatura la preşedinţia ţării. El a precizat că ţine foarte mult ca numele viitorului premier din partea USL să fie comunicat foarte ferm publicului.