Mircea Albulescu, INTERNAT la spitalul Floreasca. Actorul a LEŞINAT duminică seara

Mircea Albulescu a fost dus la spitalul Floreasca, duminică seară, după ce i s-a făcut rău în zona Academiei de Ştiinţe Economice (ASE) din Capitală. El va rămâne internat la Spitalul Floreasca în noaptea de duminică spre luni, pentru supraveghere medicală, după investigaţii stabilindu-se că actorul a leşinat în zona Academiei de Studii Economice din Capitală, iar când a ajuns echipajul medical actorul avea tensiunea mărită.

06 ian. 2013, 18:42
Mircea Albulescu, INTERNAT la spitalul Floreasca. Actorul a LEŞINAT duminică seara

„Diagnosticul pus la spital este status postlipotimic. Este mai bine. Medicii i-au recomandat să rămână în spital pentru supraveghere medicală”, a declarat pentru MEDIAFAX managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, profesorul Radu Macovei.

Lipotimia reprezintă pierderea de scurtă durată a conştienţei şi apare de obicei printr-un mecanism reflex, ca urmare a scăderii oxigenării cerebrale, în diverse condiţii, printre care aglomeraţie, încăperi aglomerate şi neaerisite, dar şi în condiţii de stres, de suprasolicitare.

Actorul Mircea Albulescu a fost dus duminică seara la Spitalul Floreasca, după ce i s-a făcut rău, în zona Academiei de Studii Economice din Capitală. Când a ajuns echipajul medical, Mircea Albulescu avea tensiunea mărită, iar după ce a fost stabilizat, a fost transportat la spital.

Mircea Albulescu a participat în cursul zilei de duminică la o petrecere din Capitală, alături de alţi actori. Aceştia au sărbătorit onomastica omului de afaceri Ion Antonescu.

Contactat duminică seara de Mediafax, actorul Ion Dichiseanu a declarat că a discutat cu Mircea Albulescu la petrecere. „Nu ştiu când a plecat de la petrecere, dar era bine când am vorbit cu el”, a spus Ion Dichiseanu.

Maestru al scenei şi al filmului românesc, Mircea Albulescu are 78 de ani.