MIRACOLUL VIEŢII: Momentul induioşător în care un pui de raţă iese din găoace FOTO & VIDEO

Miracolul vieţii a fost filmat şi postat pe Youtube. Cu toate că pare un lucru banal, foarte mulţi oameni nu ştiu cum arată un pui de raţă în momentul în care un ou eclozează. Imaginile de mai jos sunt înduioşătoare şi pot mişca şi cele mai morocănoase persoane.

19 mart. 2013, 16:01

Imaginile de mai jos arată cum un pui de raţă iese dintr-un ou. Filmul prezintă  începuturile unei noi vieţi din lumea animală. Strivită în interiorul unui ou, răţuşca Lona sparge coaja cu ajutorul determinării înnăscute. La început puiul de pasăre pare aproap moart şi inflexibil, animalul pare confuz şi speriat de împrejurimi. Picioarele îi sunt răsucite şi se poate crede că va avea un start dificil în viaţă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cum se distrează ciorile în zăpadă VIDEO

Citeşte şi Într-un sat din Turcia: Bărbat reclamat că a violat o raţă. Poliţia l-a arestat pe „suspect”

Cu toate acestea, după o singură zi, răţuşca pare total schimbată fiind vioaie şi veselă. Puful ei este uscat, prezentând o coloristică specifică de un galben intens.

Citeşte şi Atribute umane pe care le regăsim în lumea animalelor

Amplasat pe 22 de acri, împrejmuit de lacuri frumoase şi mlaştini, sanctuarul Dingle Wildlife and Seal din Irlanda a fost deschis în 2010 şi adăposteşte animale diverse. El este condus de o echipă de voluntari, mulţi dintre ei veniţi din străinătate. De asemenea, oamenii salvează pui de focă, gâşte, lebede şi raţe.

Citeşte şi Un labrador inimos a adoptat un boboc de raţă FOTO