MIRACOL: O fată a prins în braţe un BEBELUŞ aruncat pe geam de mamă dintr-o clădire în flăcări VIDEO

O fetiţă de doar zece ani a ajuns eroină, după ce a salvat un bebeluş. În mod miraculos, ea a reuşit să prindă un nou-născut, aruncat de propria mamă pe geam, într-o încercare disperată de a-l salva din casa care a luat foc.

28 iul. 2013, 12:30

Zna Gresham, o fetiţă de doar zece ani din Georgia, a fost declartă o adevărată eroină în cursul zilei de joi, după ce a reuşit să salveze viaţa unui bebeluş într-un mod inedit, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cine vrea să CÂŞTIGE un BEBELUŞ? O emisiune TV bizară oferă ca premiul copii ORFANI VIDEO

Astfel, copila a prins în braţe un bebeluş de doar o lună, după ce acesta a fost aruncat de propria mamă pe fereastră, într-o încercare disperată de a-i salva viaţa, după ce apartamentul a fost cuprins de flăcări. Din cei trei copii aruncaţi de femeie de la etajul al doilea, doar bebeluşul a fost prins, restul copiilor suferind răni minore. Cu toate că incendiul nu s-a soldat cu victime, doi adulţi au ajuns la spital în stare gravă.

Citeşte şi Surpriză la NAŞTERE: Un bebeluş a uimit un spital întreg. Mama copilului: „Nu mă aşteptam la asta”

Femeia de la etaj şi-a aruncat copii. Eu am prins bebeluşul chiar înainte să lovească pământul. În familia noastră noi avem grijă de vecini„, a declarat fetiţa.