MINUNE în Siberia. O femeie a murit şi a înviat după trei zile. Familia a fost şocată

O femeie din Siberia a reuşit să-şi sperie şi să-şi înveselească rudele în acelaşi timp, deoarece a înviat la trei zile după ce fusese declarată moartă.

RomaniaTV.net
03 ian. 2013, 09:04
MINUNE în Siberia. O femeie a murit şi a înviat după trei zile. Familia a fost şocată

Lyudmila Steblitskaya, o bucătăreasă pensionată, a murit la sfârşitul lunii decembrie, iar familia ei, mai ales fiica, a fost distrusă de durere, scrie libertatea.ro. După trei zile de chin pentru familie, femeia a înviat.

„De dimineaţă am mers la farmacie şi am luat nişte calmate. Am băut multe, în speranţa că mă voi simţi mai bine. Urma să merg la morgă, cu hainele mamei mele, pentru a ridica trupul pentru înmormântare. Când am ajuns, o asistentă mi-a spus să mai aştept puţin, pentru că doctorul nu avusese timp de autopsie şi nu pot să-mi elibereze actele şi nici trupul fără suflare. Am aşteptat vreo 20 de minute şi apoi am vorbit iar cu asistenta, deoarece murise de trei zile şi trebuia să o pregătesc pentru înmormântarea care avea loc atunci”, povesteşte fiica Lyudmilei, femeia care a înviat la morgă, chiar înainte de autopsie.

Femeia a avut un şoc atunci când o altă asistentă i-a spus: „Păi cum să ridici trupul mamei tale moarte, doar am văzut mai devreme, era vie”.