Minune într-o biserică din Argeş: Oamenii văd îngeri în luminile neobişnuite din fotografii VIDEO

Preotul şi enoriaşii unei biserici din Argeş au rămas uimiţi când au fotografiat picturile proaspăt realizate în Biserică. Ei susţin că în poze au fost surprinse lumini şi umbre neobişnuite, care ar fi siluetele unor îngeri.

RomaniaTV.net
29 nov. 2012, 14:40
Minune într-o biserică din Argeş: Oamenii văd îngeri în luminile neobişnuite din fotografii VIDEO

Construcţia bisericii din Brăteşti a început în 1998. De curând au fost terminate picturile din interior. Numai că fografiile făcute i-au uimit pe toţi.

„În fotografii apar cercuri, mai mici sau mai mari, de anumite intensităţi, cercuri cu aripioare micuţe, înconjurate de o aură albastră. Cu păr, cu tot, exact uman, ca un copil” a spus pictorul Costel Toma. Preotul bisericii spune că apariţiile sunt de bine.

„Apariţia acestor îngeri în Biserica noastră, după părerea mea, e un semn bun. Au venit să ne ajute să terminăm Biserica mai repede. Cred că este un mesaj pozitiv, mai ales că biserica nu a fost încă sfinţită” a spus preotul paroh David Hetea.

Primarul comunei este şi el impresionat de apariţii. „Recunsoc că acum le-am văzut şi eu şi am rămas impresionat. Dacă nu apar în biserică, unde altundeva să apară. Cred că este un loc sfânt, unde îşi au loc îngerii” a spus primarul comunei. Sătenii nu au crezut până nu au văzut cu ochii lor întâmplarea. „Foarte interesant. Ce mi-au povestit alţii nu am crezut. Astăzi am văzut cu ochii mei, este sigur un semn divin” a spus un enoriaş.

Oamenii sunt hotărâţi să ducă fotografiile la un laborator, ca să afle şi explicaţiile specialiştilor.