Ministrul propus la Educaţie ar fi minţit în privinţa studiilor efectuate

Corina Dumitrescu, ministrul propus pentru Educaţie şi Cercetare, ar fi exagerat în privinţa absolvirii unui program al Universităţii Stanford. Asta pentru că, deşi în CV-ul său este inclusă participarea la cursuri de drept internaţional la prestigioasa universitate americană, în documentele instituţiei nu există nicio urmă a trecerii sale pe acolo.

RomaniaTV.net
04 mai 2012, 10:55

Ministrul Educaţiei propus de Victor Ponta, Corina Dumitrescu, susţinea în CV-ul postat pe site-ul CSM că în 1996 a studiat la Stanford, cu menţiunea că a urmat cursuri de drept internaţional. HotNews a aflat însă de la universitatea americană că Dumitrescu nu figurează în niciun act oficial cum că ar fi fost înscrisă sau ar fi finalizat cu diplomă vreun program al instituţiei.

VEZI AICI CV-UL CORINEI DUMITRESCU

Potrivit sursei citate, Corina Dumitrescu a replicat că studiul la care făcea referire în CV este unul făcut la Institutul Hoover, „un stagiu de pregătire” despre care va da detalii după învestirea guvernului.

În CV-ul în care susţinea că a studiat la „Universitatea Standford (corect, Stanford – n.r.), California” în 1996, Corina Dumitrescu nu preciza, totuşi, durata exactă a stagiului, dacă a fost vorba despre un program complex sau doar de o simplă participare la unul sau mai multe seminarii.