Ministrul Educaţiei a numit noul secretar de stat pentru învăţământ preuniversitar

Valentina Ştefania Duminică este noul secretar de stat pentru învăţământ preuniversitar, a anunţat, marţi, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.

RomaniaTV.net
21 mai 2013, 08:19
Ministrul Educaţiei a numit noul secretar de stat pentru învăţământ preuniversitar

Decizia premierului privind numirea Vasilicăi Ştefania Duminică în funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei Naţionale a fost publicată luni în Monitorul Oficial, potrivit Mediafax.

În 7 martie, Stelian Fedorca a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei. Acesta a fost secretar de stat pentru învăţământ preuniversitar din 16 mai 2012.

Stelian Fedorca a fost demis după ce Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a anunţat că acesta a fost în incompatibilitate din septembrie 2007, întrucât a ocupat funcţiile de director-consilier în Ministerul Educaţiei şi apoi secretar de stat în Ministerul Educaţiei, simultan cu cea de director al Colegiului „Mihai Eminescu”.

După eliberarea din funcţie, Fedorca anunţa că va continua demersurile de contestare a raportului ANI prin care a fost găsit incompatibil, considerând că acesta este „lipsit de profesionalism şi denotă rea-credinţă.