Miley Cyrus îl oripilează până şi pe iubitul ei. Ce crede Liam Hemsworth despre ea

Prestaţia extrem de îndrăzneaţă a cântăreţei Miley Cyrus la MTV Video Music Awards nu a lăsat pe nimeni indiferent şi mai ales pe logodnicul ei, Liam Hemsworth. Tânărul actor nu a apreciat deloc atitudinea pe scenă a logodnicei sale şi nu ştie ce se va întâmpla cu relaţia lor.

RomaniaTV.net
30 aug. 2013, 06:50

Un prieten al actorului din Hunger Games a spus pe RadarOnline că Hemsworth se gândeşte să pună capăt poveştii de dragoste cu fosta vedetă a studiourilor Disney. „Liam ţine cu adevărat la Miley, însă noul ei look extrem de îndrăzneţ şi atitudinea de ghetto nu îi sunt pe plac. A fost foarte stânjenit din cauza prestaţiei ei la VMA şi nu a văzut nimic sexi în ceea ce a făcut pe scenă”, arată prietenul lui Liam, potrivit Agerpres.

Comportamentul ei ar putea-o costa relaţia cu actorul. Logodiţi din mai 2012, cei doi au trecut prin perioade de criză, însă aceasta ar putea fi ultima. „Pare a fi sfârşitul. Ştie că nu poate rămâne cu ea având în vedere ce a devenit…Trebuie să meargă înainte”, a adăugat sursa.

„Întreaga echipă a lui Liam îl sfătuieşte să se îndepărteze de ea fiindcă îi dăunează reputaţiei şi carierei lui artistice. Liam este un actor serios, cu o carieră care ia amploare, în timp ce Miley a ajuns o mare glumă”, încheie el.